Spletna trgovina akvonij.si je posebna trgovina

Trgovina Akvonij je posebna trgovina, kjer lahko razvajate svoje čute. Spletna trgovina Akvonij ponuja širok izbor blaga, od bele tehnike do vrtnih in zelenih izdelkov, audio video opreme, računalniških izdelkov, darilnega programa, izdelkov za osebno nego, gospodinjskih potrebščin in športne opreme. Vse to na enem mestu!

V trgovini v razdelku gospodinjski aparati prodajajo vse vrste bele tehnike, kot so pralni in sušilni stroji, pečice in štedilniki, vgradne kuhalne plošče. Poleg tega tudi številne male gospodinjske aparate, kot so aparati za kuhanje in pečenje, mešalniki, blenderji, rezalniki, sokovniki in ožemalniki. V ponudbi imajo tudi izdelke za osebno nego, kot so izdelki za skrb za zdravje, nego stopal in moški brivniki.

V razdelku vse za dom prodajajo različne vrste elektroinštalacijske opreme, kot so stikala, vtičnice in dodatki, podaljški, razdelilci, vtikači ter programske ure in merilce porabe. Ponujajo tudi dodatke za dom, kot so domofoni, videofoni, zvonci, vremenske postaje in termometre. V ponudbi imajo tudi različne svetilke, kot so UV svetila za dezinfekcijo, naglavne svetilke in ročne svetilke. Poleg tega prodajajo tudi izdelke za pameten dom ter gospodinjske pripomočke kot so merilni vrči in posode ter porcelan in keramiko.

Spletna trgovina

V trgovini prodajajo različne okraske, kot so lučke in svetlobna telesa, novoletne smreke ter novoletno dekoracijo. Vse to lahko uporabite za božično in novoletno okraševanje doma ali za druge priložnosti.

V spletni trgovini akvonij.si prodajajo različne prenosnike in dodatke zanje, kot so torbe, nahrbtniki in etuiji. Poleg tega ponujajo tudi monitorje in dodatke za njih, vključno z računalniškimi monitorji, informacijskimi in public monitorji ter interaktivnimi touch monitorji. V ponudbi so tudi različni računalniki, kot so namizni računalniki, vgradni OPS računalniki in all in one računalniki. Trgovina tudi prodaja telefonske naprave, kot so GSM telefoni, stacionarni telefoni in polnilce baterij in usmernike. V ponudbi so tudi različni izdelki računalniške opreme, kot so spletne kamere, kompleti mišk in tipkovnic ter VR očala in dodatki.

V trgovini prodajajo različna kolesa in dodatke za e-kolesa in e-skiroje, kot tudi opremo za kolesarje. Ponujajo tudi fitness opremo, kot so tekalne steze, sobna kolesa in vadbene naprave in klopi. Poleg tega prodajajo tudi motocikle, skuterje in opremo za motoriste ter skiroje, električne skiroje in rolke. V ponudbi so tudi izdelki za namizni tenis, kot so mize za namizni tenis, loparji in žogice.

Na njihovi spletni strani se naročite na njihovo epoštno listo, da boste spremljali akcije, ugodnosti in novosti, ki jih ponujajo v njihovi trgovini. Tako boste lahko izvedeli za vse njihove posebne ponudbe in se z njimi seznanili še preden so dostopne širši javnosti. Samo vpišite svoj e-poštni naslov v obrazec za naročanje in se takoj naročite na epoštno listo.