Popravilo menjalnikov; odločite se za strokovno storitev

Popravilo menjalnikov je storitev, ki menjalnik vašega vozila zopet povrne v prvotno stanje. Popravilo avtomatskih menjalnikov zaupajte le strokovnjakom, saj lahko v nasprotnem primeru naredite več škode kot koristi. Zamenjava celotnega menjalnika pa je precej draga. Če želite biti prepričani v kakovost servisne storitve, za popravilo menjalnikov izberite avtocenter Tit. Za vašega jeklenega konjička bodo poskrbeli vrhunski mojstri, vi pa se boste
lahko nato popolnoma brezskrbno vrnili nazaj na cesto.
popravilo menjalnikov

Pravočasno k mehaniku

Med vožnjo morate biti pozorni na zvok in delovanje vašega vozila. Tako boste pravočasno zaznali morebitno težavo in se odpravili k mehaniku. Na težave z menjalnikom kažejo zelo očitni znaki, kot so težje prestavljanje, težave pri speljevanju, občutek zamika prestav in padanje prestav ter nihanje obratov. Ne glede na to, ali gre za avtomatski ali ročni menjalnik, pa bo ta vsake toliko časa potreboval tudi menjavo olja. Zavedati se morate namreč, da dlje kot se vozite z vozilom, ki ima okvaro, več škode lahko naredite.
Zaradi dokaj zapletenih mehanizmov in tehnologije je avtomatski menjalnik še toliko bolj občutljiv, njegove okvare večjega obsega pa vodijo v zelo visoke stroške. Popravilo menjalnikov je zato še toliko bolj potrebna avtoservisna storitev. Predvsem mestna vožnja še toliko bolj obremenjuje sam menjalnik, zato bodite vestni in svoje osebno vozilo pravočasno pokažite specialistu. V avtocentru Tit vam nudijo kvaliteten, temeljit in ugoden servis avtomatskega menjalnika. Poleg tega pa se pri njih lahko odločite tudi za obnovitev menjalnika z najbolj kakovostnimi in originalnimi deli, menjavo olja po pooblaščeni metodi Tit Eckart, ki zagotavlja, da se novo oljo v menjalniku ne meša s starim.
Svoje vozilo zaupajte samo najboljšim, saj boste le tako lahko popolnoma brez skrbi. Le strokovna storitev namreč zagotavlja brezhibnost in popolno varnost vašega vozila. Prav tako pa si boste z rednimi servisi prihranili veliko morebitnih stroškov, ki lahko nastanejo ob nerednem vzdrževanju.