Nova vozila Honda so na razpolago že od začetka leta

Nova vozila Honda Civic 2022 so 11. generacija najbolj priljubljenega kompaktnega avtomobila. Honda Civic že dolgo postavlja standard, po katerem se merijo drugi kompaktni avtomobili in ta povsem novi Civic je dvignil to lestvico na vse možne načine, trdi Michael Kistemaker, pomočnik podpredsednika Hondine nacionalne prodaje. To je že četrtič v zadnjih šestih letih, da je Hondin model prejel nagrado za avto ali tovornjak leta, po Hondi Civic (2016), Hondi Ridgeline (2017) in Hondi Accord (2018). Še posebej so ponosni na razvojno ekipo Civic na Japonskem in njihove proizvodne sodelavce v tovarnah v Greensburgu v Indiani in Allistonu v Ontariu.

 Nova vozila Honda

Nagrade Severnoameriškega avtomobila, komunalnega vozila in tovornjaka leta upoštevajo odličnost pri inovacijah, oblikovanju, varnostnih funkcijah, zmogljivosti, tehnologiji, zadovoljstvu voznika in vrednosti. Povsem nova vozila Honda Civic Sedan, Hatchback in Si, preoblikovani od začetka, imajo bolj togo strukturo karoserije, napredno in izboljšano podvozje, ovito v bolj prefinjen, eleganten in športen dizajn z vrhunskim notranjim prostorom in udobjem. Možnosti pogona vključujejo motor VTEC Turbo z visokim navorom in 6-stopenjski ročnim menjalnikom. Nova vozila Honda Civic 2022 vključujejo tudi številne nove standardne varnostne tehnologije, tehnologije za pomoč vozniku in povezane avtomobile.

Nova vozila Honda je podjetje proizvedlo skoraj 11 milijonov. Honda ponuja celotno linijo čistih, varnih, zabavnih in povezanih vozil, ki jih prodaja več kot 1000 neodvisnih trgovcev Honda. Po zadnjih podatkih ameriške Agencije za varstvo okolja (EPA) ima Honda najvišjo povprečno porabo goriva in najnižje emisije CO2 med vsemi večjimi proizvajalci avtomobilov. Linija Honda vključuje osebna vozila Civic, Insight in Accord. Honda že 40 let proizvaja avtomobile in trenutno upravlja 18 večjih proizvodnih obratov v Severni Ameriki. Leta 2021 je bilo 95 odstotkov vseh vozil Honda, prodanih v ZDA, izdelanih v Severni Ameriki. To je super rešitev in odločitev, ki je ne boste obžalovali še desetletja, ko vam bo to vozilo služilo zvesto in zanesljivo. Če ne veste, Kateri model je za vas primeren, obiščite salo vozil in jih preizkusite.