Zakaj je ginekolog pomemben?

Ginekolog je zdravnik, ki je specializiran za bolezni spolovil ter dojk.

Odgovornost vsake ženske je skrbeti za svoj reproduktivni sistem. Redni pregledi pri ginekologu so pomembni saj se tako odkrijejo morebitne napake ter zdravstvene spremembe.

Če bi rade poskrbele za svoje zdravje obiščite kliniko Omnia, ki opravlja specialistične in preventivne preglede, preglede nosečnic, ultrazvok ter strokovno svetovanje. Prioriteta klinike je zdravstvo žensk vseh starostnih skupin.

Pregledi v Omnii so profesionalni ter vse drugo kot neprijetni. Ambient v katerem se izvajajo pregledi so pomirjajoči, sproščujoči ter nadvse urejeni. Vsaki ženski, ki pride v kliniki je omogočeno, da si vzame trenutek zase v svojem stresnem dnevu.

ginekolog

Zdravstveno osebje klinike je izkušeno ter zaupanja vredno. Vzamejo so čas za vsako posameznico ter jo spremljajo po poti zdravja. V kliniki dobijo stranke celostno ginekološko obravnavo na področju zdravja ter estetike.

V kliniki vam ginekolog nudi ultrazvočni pregled, specialistični ginekološki pregled, preventivni odvzem PAP brisa ter pregled dojk.

Zanimanje na področju estetske ginekologije raste, Omnii pa je pomembno počutje vsake ženske so uvedli, da lahko pri njih dobite tudi storitev estetskih posegov in sicer pomlajevanje nožnice z laserjem, lasersko zdravljenje stresne inkontinence ter labioplastiko. Tako je vsaka ženska lahko bolj samozavestna čeprav je že tako ali tako popolna.

Vas zanimajo učinki estetskih posegov? S laserskim pomlajevanjem nožnice vam ginekolog omogoči, da spolnost doživljate intenzivnejše, pri zdravljenju stresne inkontinence pa boste lahko brez uhajanja urina tekle, se smejale, kihnile, kašljale ter hodile po stopnicah.

V kliniki Omania izvajajo tudi kirurški poseg, ki preoblikuje del sramnih ustnic, ki so za žensko estetsko ter fizično moteče. Poslovite se lahko draženju, vneti koži, drgnjenju ter bolečinam.

Če bi bile rade deležne še kakšne informacije obiščite spletno stran klinike Omania ter se tudi ve naročite na zdravstveni ginekološki pregled.