Ali so dražji pisarniški stoli boljši?

Verjetno ste se v marsikateri pisani srečali z udobnimi in manj udobnimi pisarniškimi stoli. Pisarniški stoli se eden ključnih dejavnikov za katere mora biti dobro poskrbljeno v vsaki pisarni ali doma. Vse pogostejše dolgotrajno delo za računalnikom mora biti z samim stolom zelo dobro poskrbljeno. Vrhunski pisarniški stoli po vaši meri katere razvijajo v podjetju  Integra zagotovijo potrebe čisto vsakega uporabnika. Zelo pomembna izbira pisarniškega stola je, da ko nanj sedemo in sedimo vzravnano morajo biti naša kolena upognjena v 90 stopinjskem kotu ter naša stopala ravno na tleh. Veliko pozornost je potrebno dati naslonjalom za roke, če jih vaš stol ima.pisarniški stoli

Pisarniški stoli danes ponujajo vse več funkcij, ki so različno prileganje in nastavljanje položaja sedišča prilagajanje hrbtišča ter po potrebi prilagoditev vzglavnika, če naši pisarniški stoli to omogočajo. V podjetju Integra lahko vašemu podjetju pisarniške stole izdelajo po meri in vam jih prilagodijo glede na potrebe. Prav tako lahko v samo oblazinjenje odtisnejo logotip vašega podjetja ali pa šive prilagodijo vašim željam in potrebam. Pisarniški stoli, ki jih izdelujejo so lahko na koleščkih, ki ne poškodujejo nobene podlage ali pa izberete stole, ki nimajo možnosti premikanja. Vsekakor se vam bodo dobro posvetili ter vam z strokovnim znanjem znali svetovati pri pravi odločitvi.

Z mnogo preferencami vam lahko svetujejo pri izbiri pisarniškega stola in hkrati poskrbijo tudi za ureditev ostale opreme pisarne, otroške sobe ali pa drugega kotička. v njihovi ponudbi tako najdete ponudbo konferenčnih miz, pisalnih miz različne pisarniške omare in tudi pregraden stene. Z storitvami vam lahko pripravijo 3D pogled kako naj bi vaš prostor izgledal po umestitvi njihovih produktov. Vsak kdo, ki ure in ure preživi na stolu bodisi zaradi dela ali učenja še kako dobro ve kaj pomeni udobno sedenje. Naše telo naj bi ob pravilnem sedenju počivalo in se nikakor ne sme naprezati. Naj bo vaš položaj na stolu enak kot ležanje na sedežni ali postelji.