Kvantno informacijska terapija – zdravi človeka kot celoto

Iščete nekaj, kar vam bo spremenilo življenje za vedno? Potem je reconnective healing ali kvantno informacijska terapija prava izbira za vas. Gre za povezovanje z zdravilnimi frekvencami, ki vibrirajo na novi pasovni širini in se prenašajo k nam skozi spekter svetlobe in informacij. Oče in začetnik kvantno informacijskega zdravljenja je dr. Erick Pearl, klinični zdravnik in svetovno priznani zdravitelj iz Los Angelesa, ki že več kot 25 let predava in poučuje o svojih nenavadnih odkritjih in tovrstnem zdravljenju po vsem svetu.

kvantno informacijska terapija

Kvantno informacijska terapija je primerna za vsakogar, ki se tovrstne terapije želi.

Kvantno informacijska terapija poskrbi za zdravljenje
Znanstveniki so prepričani, da se s kvantno informacijsko terapijo spremenijo fiziološki in biološki procesi, da se lahko prestrukturira DNK in popravijo napake v njej. Po več letnem raziskovanju so prišli do spoznanja, da ne zdravi le simptomov bolezni, ampak človeka kot celoto, na vseh ravneh (fizičnem, umskem, čustvenem, duhovnem). Ko medicinsko zdravljenje ne deluje, najpogosteje zato, ker telo ni v ravnovesju, da bi lahko procese nadzorovalo, zdravljenje s kvantno informacijo terapijo pomaga, da se to zgodi.

Kvantna informacija terapija deluje na vseh človeških ravneh
• Na telesni ravni pomaga zmanjšati ali odpraviti bolečine, povečati naravno odpornost telesa, izboljšati presnovo, povečati vzdržljivost telesa.
• Na čustveni ravni pomaga povečati ljubeznivost, izboljšati medosebne odnose, zmanjšati preobčutljivost, razbliniti negativna čustva s katerimi se stranka sooča.
• Na duhovni ravni pomaga povečati zavestno navzočnost, osvoboditi preteklosti in prihodnosti in povečati življenjsko radost.
• Na mentalni ravni pomaga pospešiti razreševanje težav, izboljševati mentalnie sposobnosti, na življenje začne stranka gledati z bolj jasnega zornega kota.

Kvantno informacijska terapija – potek
Vsaki stranki priporočajo po tri terapije, vsaka traja med 30 in 40 minut. V času terapije stranka leži na terapevtski mizi, oblečena in sproščena. Med samo terapijo se stranke ne dotika in ne diagnosticira. Če si želite sprememb tudi vi, ne odlašajte in se naročite na terapijo.