Bazeni za poletno sprostitev in zabavo na prostem

Poletje je najbolj primerno, da svojo teraso opremite s stvarmi, ki vam omogočajo sproščanje in zabavo na prostem. Na spletni strani shoptok.si si oglejte vse vrste bazenov in dodatkov. Eno izmed najbolj priljubljenih počitniških orodij je zagotovo vrtni bazen, ki je primeren tako za odrasle kot otroke. V ponudbi imajo širok izbor bazenov z dodatki in kemikalijami za bazene, ki zagotavljajo ustrezen nadzor in vzdrževanje vode. Njihovi vrtni bazeni so izdelani iz trpežnih materialov, kar jim omogoča dolgo življenjsko dobo v različnih vremenskih pogojih, tudi na prostem. Poleg tega so zelo trdno zgrajeni, kar pomeni, da je nakup vrtnega bazena naložba za več poletnih sezon. Tako vam lahko bazen služi kot odličen in prijeten dopustniški prostor za leta in leta.

bazeni

Raznolika izbira bazenov za vsak okus in prostor

Če se odločate o tem, kakšen bazen bi želeli na svojem dvorišču, morate upoštevati svoje potrebe in razpoložljivi prostor. Cena, velikost in material izdelave so ključni dejavniki pri izbiri bazena za vas. Napihljivi bazeni so najbolj primerni za najmlajše otroke. Na voljo so v različnih velikostih in so odlični za uvajanje otrok v vodne dejavnosti. Majhna globina bazena je idealna, saj otroci ne bodo imeli strahu pred vodo. Okvirni bazeni so primernejši za starejše otroke in odrasle, saj ponujajo večji bazen za sprostitev v hladni vodi. Obstaja več velikosti in oblik za izbiro. Vgradni so največji v ponudbi in so kot nalašč za vse družinske člane. Zagotavljajo dovolj prostora za prosto plavanje in sprostitev na prostem.

Montažni bazeni so že predhodno izdelani in so pripravljeni za namestitev na svojem mestu. Na voljo so različni tipi montažnih bazenov, izdelanih iz različnih materialov, kot so steklena vlakna, vinil ali jeklo. Imajo številne prednosti, med katerimi je ena izmed najpomembnejših hitra namestitev zaradi predhodno izdelanih in pripravljenih komponent bazena. So tudi stroškovno učinkovitejši od bazenov, ki so izdelani po meri, saj poenostavljen proizvodni proces omogoča učinkovito proizvodnjo in nižje stroške.

Bazeni

Enostavna namestitev in visoka trdnost materiala za stabilnost in zabavo brez skrbi

Napihljivi bazeni so odlična izbira za tiste, ki si želijo kopati doma, vendar se ne morejo odločiti za nakup vgradnega ali okvirnega bazena zaradi različnih razlogov. Napihljivi modeli so edinstveni, saj nimajo okvirja, ampak so sestavljeni iz stranic, ki omogočajo enostavno vstopanje in izstopanje iz vode. Izdelani so iz polimernega materiala visoke trdnosti, in ko se voda napolni, postane naravni distančnik, ki zagotavlja stabilnost bazena. Na voljo so v različnih dimenzijah, vključno z majhnimi dimenzijami, dolgimi le okoli dva metra in do enega metra globine, do precej velikih bazenov, katerih premer presega pet metrov in pol. Namestitev napihljivih bazenov je enostavna in ne zahteva posebnih inženirskih veščin.

Ustvarite nepozabne poletne trenutke za otroke

Otroški bazeni so lahko odlična alternativa izletom na morje, saj so na voljo kar na dvorišču in otroci lahko uživajo v vodi pod nadzorom staršev. Otroci lahko preživijo zabavne in smešne poletne dni, igrajo se in ohladijo v bazenu. Pri izbiri bazena je pomembno upoštevati starost otroka, saj so primerne globine in velikosti različne. Za dojenčke do 1,5 leta so primerni zelo plitvi taki z globino do 17 cm in premerom do 1 metra, otroci od 1,5 do 3 let pa bodo uživali v bazenih z globino do 50 cm in premerom približno 2 metra. Za predšolske otroke so primerne večje velikosti bazenov z globino 70 cm in premerom 2 metra ali več.