Inovativne in zabavne team building ideje

Team building ideje po Sloveniji in na dolenjskem boste dobili v Dolenjskih Toplicah v oštariji Herbelier, kjer se dolga leta že ukvarjajo s tem, da urijo time, da bolje sodelujejo med seboj tudi kasneje v podjetju. Osebje oštarije in ideje za dober team building, ki so sodelovanje večih rok in enih misli, podate se lahko po poti medvedjih šap, lahko se urite v iskanju zaklada ali pa se preizkusite v tehnikah preživetja v naravi kot so kurjenje ognja brez vžigalic. Srečate lahko kralja Pogorelca, ki kraljuje razgledu in pravljicam, spoznate lepote dolenjske pokrajine ali pa se podate v belo krajino malo drugače.

 team building ideje

Team building ideje za po Sloveniji pa so res številne, na primer hiša pobega v stolu gremo mi po svoje, ki traja nekaj dni. Ta aktivnost je lahko prežeta s kulinaričnimi veščinami, s športom, kulturo ali pa se gremo znanstvenike. Lahko spečete slovensko potico z najmanj luknjami na primer, kar bo seveda bodo spremljala slovenska kuharica. Potem se lahko udeležite košarkarske tekme z metanjem najboljših košev, padajo tudi trojke ali pa se obišče muzej ponoči.

Team building ideje so tudi znanstvena raziskovanja in spoznavanj ter raziskovanje v hiši eksperimentov. Vaša ekipa bo zagotovo doživela nekaj nepozabnega in presenečenja polnih ur ter dni, kar jim bo ostalo v spominu. Sprostili se bodo ter si nabrali novih moči in se pripravili na nove delovne podvige, drug drugega pa bodo od takrat naprej videli v drugačni luči.

Če imate sami team building ideje se lahko seveda dogovorite z organizatorji, da najdejo najboljše možne rešitve za vašo ekipo zaposlenih in lahko ste prepričani, da bodo našli nekaj, na kar ne bi niti pomislili, da se lahko vaša ideja tako lepo razvije. Team building ideje so se  razvijale in se še razvijajo že leta in desetletja, vsak dna pa seveda vzniknejo nove in nove ideje ter možnosti, ki jih prej ni bilo, zato izkoristite svoje.