Seksi tangice so še bolj seksi na vas

Tangice so seksi in nagajive hlačke za vse dame, ki hočejo zapeljevati svoje drage. Tangicam se dejansko malokdo lahko upre. Če jih še niste preizkusile, pa je skrajni čas, da to storite in navdušene boste nad sabo. Ne boste verjele, ampak tangice so res različne in se boste kar težko odločile, katere bi imele. Ker je določitev takso težka, naj vam malo pomagamo pri tem. Najprej se odločite za barvo in nato za vzorec.

tangice

Naslednji korak, kako se odločate za tangice pa je, da ugotovite, ali naj bodo spodaj zaprte ali odprte in morebiti na zadrgo. To so nagajive hlačke, ki dajejo zanimivo idejo za igro, da je potem le še bolj vroče. Odločitev je odvisna tudi od tega, kakšnega partnerja imate in kakšen je njegov okus.

Morda pa naredite nekaj zanimivega in tangice danseuse izbereta oba skupaj. To je super ideja, kajti tudi zanj jih imate mar ne in ne samo za sebe. Naj bo všeč tudi njemu.

Če boste izbrale bele, to spominja na nedolžnost in deviškost, kar je lahko nekomu zelo všeč. Medtem ko črne pristajajo k vsemu in so bolj elegant ter delujejo odraslo in zapeljujoče. Še bolj zapeljive pa so rdeče, ki kar skačejo ven in kličejo k akciji.

Ko izvirate model in vzorec, pa glejte, da bodo tangice všeč vam. Oglejte se v njih in ugotovite, lai se super počutite. To pa pomeni seksi in zapeljivo. Če je tako, so tangice že dosegle svoj namen. Da so razkrile vaše obline, pa je že naslednja stvar, ki je namenjena partnerju.

Zakaj sploh imeti tangice in ne birti čisto gola? Ker te mini hlačke dejansko skrijejo najbolj intimno in če je skrito je bolj privlačno, kot če se vidi takoj. To ej ves smisel tangic ter podobnih hlačk. Nekatere ženske obožujejo tangice do te mere, da jih nosijo ves čas.