Streč folija za zavijanje paketov in še marsičesa

Streč folija je dejansko raztegljiva plastična folija za zavijanje paketov in tudi pohištva pa celo hrane in daril. Dejansko je streč folija izjemo uporabna v gospodinjstvu, v pisarni in še najbolj v proizvodnji ter industriji. Streč folij je vleko vrst in velikosti, debelin in barv, zato lahko za sebe in za svoje potrebe izberete tako, ki je najboljša in najbolj cenovno ugodna. Zato se posvetujte s proizvajalcem kaj točno potrebujete, da vam lahko svetuje, katera folija je za vas primerna in da bo tudi cenovno za vas najbolj ugodno. Morda zdaj kupujete raztegljivo folijo, ki je na primer za vaše potrebe predebela ali je zastarela, ker obstajajo novi proizvodi in zaradi tega zapravljale denar, ker bi lahko bilo zavijanje za vas cenejše.

 streč folija

Streč folija je lahko mini, kar pomeni, da jo daste na napravo, s katero točno zavijate lahko hrano, majhne pakete in še kaj, kar pride prav povsod. Je dokaj ozka in najmanjša folija. Nato imate še standardne velikosti streč folij, ki so različne glede na širno in tudi glede navitja, koliko metrov jo je na navitju. Za ročno zavijanje so navitja manjša, medtem ko za strojno zavijanje so precej daljša.

Če vam ne bi nobena streč folija ustrezala, potem lahko naročite tudi tako, ki je posebne dolžine narejena samo za vas. Streč folija je lahko prozorna, lahko je prosojna in hkrati je lahko obarvana ali je neprozorna, da se skozi njo ne vidi. Lahko je tudi različnih barv, da se paketi med seboj lahko razlikujejo in tako točno veste, kaj je v njih, ali pa da poudarite značilno barvo svojega podjetja.

Nenazadnje se lahko raztegljive folije tudi potiskajo z vašim logotipom in sporočilom, da stranka, ki prejme tak paket takoj ve, od koga ga je prejela. To je tudi za vas dodatna reklama ter s tem v strankah zbujate zaupanje in lojalnost, da bodo kupovale od vas. Nenazadnje so taki paketi vleko lepši in bolj zanimivi. Zato je dobro, da premislite in se posvetujete s proizvajalcem, ki vam bo svetoval, kaj točno kupiti, da bo za vas najbolje učinkovalo ter da boste prihranili na denarju za zavijanje.

Morda niste vedeli, vendar obstajajo nove nano folije, ki so narejene s pomočjo novodobnih materialov in s pomočjo novih tehnologij, zato so tanjše in močnejše ter cenejše.