Prsna črpalka se lahko tudi izposodi

Nekaj najlepšega je, ko se dva para odločita, da bosta si ustvarila družina. Saj otrok samo še ljubezen bolj močno naredi ter takrat komaj postanete prava družina. Ampak do otroka poteče kar nekaj časa. Seveda najlepše je takrat, ko izveš, da boš res postal starš in potem se tistih devet mesecev zna kar vlečti. V tem času je zelo dobro, da vse lepo poskrbite, da otrok pride v svojo posteljico in, da ga pričakajo oblačila in drugi dodatki. Pomislit morate tudi na samo dojenje, saj je materino mleko prve mesece zelo pomembno. Zato si nabavite tudi prsno črpalko, saj vam vedno pride prav. Lahko si jo tudi izposodite na tej strani https://www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/prsna-crpalka

prsna črpalka

Materino mleko je za dojenčka prvi obrok in tudi prve mesece najpomembnejši. V njem dobi dojenček zadosti vitaminov in vsega kar potrebuje za zdravo rast. Ampak včasih se zgodi, da dojenček zaspi na dojki in mamici ostane mleko v sami dojki. To mleko se začne kopičiti, kar pa ni dobro in lahko pride tudi vntja. Prsna črpalka je v tem primeru zelo dobrodošla, saj vedno lahko vso mleko črpate in ne mleka vlivat stran, dajte ga v posodico ter v hladilnik. Mogoče boste kdaj kam odšli in bo lahko partner vaše mleko seveda toplo ponudil dojenčku.

Prsna črpalka je danes izjemen pripomoček za samo dojenje. Tudi mamicam, ki imajo dvojčke ali trojčke, jim zelo prav pride. Nikoli ne veš kdaj jo boš potreboval, nekoč tega ni bilo in smo si morale same dojke praznit, kar pa je včasih bilo kar boleče. Prsna črpalka se lepo namesti na dojko, sploh ne čutite bolečin ali kaj podobnega. Ker pa si je ne rabite kupit, si jo lahko izposodite za določen čas, ko boste dojili. Nič se bat vse je sterilno, ne boste se ničesar nalezli, poskrbijo, da je vse, kot mora biti.