Probiotiki za prebavo

Imate težave s prebavo?

Potem so probiotiki odlična izbira za vas. Včasih so za probiotike jedli jogurte, vendar se je do danes vse spremenilo, in imamo probiotike v obliki kapsul, saj črevesje potrebuje ustrezne bakterijske kulture. Z vnosom probiotikov v naše telo dovedemo bakterije, ki pozitivno vplivajo na našo črevesno floro. Svetovano je, da se za prve rezultate izboljšanja probiotike uživa vsaj dva meseca. Dobra lastnost je, da jih nikoli ne bomo predozirali, ampak bomo za naše črevesje delali le dobro.

Poleg rednega uživanja probiotikov lahko na črevesje vplivamo tudi z bolj zdravo prehrano. Probiotikov poznamo več vrst, za katere pa se bomo odločili, pa je odvisno glede na naše težave. Vsak probiotik vsebuje drugo vrsto bakterijskih kultur; eni so primerni za prebavo, naslednji pa za umirjanje driske.

Če se spomnimo na malčke v vrtcih, vemo da je tam nešteto bakterij in virusov, zato je priporočljivo v njihove  obroke dodajati vitamin C, s katerim boste preprečili prehlade, kašelj, in s tem posledično tudi zmanjšali vnos ostalih škodljivih zdravil.

Na spletni strani trgovine bio katka  si lahko ogledate bogat izbor različnih probiotikov, ki so primerni za vas. Izbirate lahko tudi med drugimi različnimi dodatki, kot so proteini, vitamini, zelišča in alge. Na voljo ima trgovina bio katka tudi zobne paste, moko, tonik, semena, olja, moško in žensko naravno kozmetiko, barve za lase in še mnogo drugih različnih izdelkov, ki temeljijo na bio izdelavi. Bio katka sodeluje z različnimi proizvajalci tudi znanih znamk. Bio katka je spletna trgovina, in osebni prevzem ni možen. Omogočena vam je dostava na vaš dom, ki je plačljiva, ob nakupu nad 35 eur pa vam podarijo dostavo brezplačno. Plačilo lahko opravite z visa kartico, mastercard, paypal, ali pa paket prevzamete na pošti Slovenije. Bio katki lahko sledite tudi na socialnih omrežjih, kot je facebook, Instagram in Youtube. Za kakršnakoli povpraševanja pa jih lahko vprašate na njihovi spletni strani in vam bodo z veseljem odgovorili.