Plinska peč Ooni speče pico v eni minuti

Ooni je idealna peč za pico, ki deluje na plin. V peči Ooni lahko spečete popularno in okusno pico ali kruh, pa tudi pecivo in drugo hrano, ki se lahko peče v pečicah, Ker je izdelana iz kakovostnih materialov, je odporna na visoke temperature in tudi vzdržljiva. Zato jo boste lahko uporabljali dlje časa. Super je to, da je ta peč lahko in tudi prenosna, zato ni treba, da jo imate ne enem mestu, ampak jo pa lahko prestavite na drug konec vrta, terase, v drug kraj ali jo odpeljete s seboj na izlet in dopust. Ker dela na plin, dela kjerkoli.

Ooni

Prenosna peč za pico Ooni je izjemno hitro segreta, saj prižgete plin, ki jo samo v petnajstih minutah segreje na idealno temperaturo za peko pice ali katere koli druge jedi. Pica se peče na visoki temperaturi, zato se ta peč segreje na 500 stopinj Celzija. Zato bo pica spečena samo v eni minuti. Vaš obrok bo pripravljen hitro, vi in gosti pa boste zadovoljni z okusom, kot bi bila iz krušne peči.

Ooni peč je izdelana in valjanega karbonskega jekla, ki je visoko kakovostno. Vhod v peč je narejen tako, da omogoči izjemno visoko temperaturo znotraj peči. Hkrati pa boste pico z lahkoto obračali po potrebi. Peč Ooni ima tudi vgrajen varnostni sistem, ki zapre plin v primeru, da bi plameni zaradi nekega vzroka ugasnil vendar jo lahko uporabite le zunaj, pa čeprav na balkonu.

Kamen v peči, ki deluje kot krušna peč, pa je debel kar 10 cm. Ko prižgete plin samo s pritiskom na gumb, ta segreje kamen, ki nato greje kot krušna peč na drva, le da deluje brez dima. V tej peči lahko spečete pico do velikosti 33 cm, kar je dovolj za odraslo osebo. Za vso družino in prijatelje boste potrebovali le malo časa, da spečete vse pice.