Kaj vse zmore profesionalni čistilni servis

Čistilni servis je nujen za to, da boste imeli čisto stanovanje ali podjetje. Naročite EKO čistilni servis, saj čisti z okolju prijaznimi čistili, ki so prijazni tudi do vašega zdravja. Vseeno pa očisti prostore temeljito in jih razkuži. Ko najamete servis na prejšnji povezavi, najamete strokovnjake. Ena od značilnosti profesionalnega čistilnega servisa je, da vaš dom očistijo po načrtu igre. Strategija, ki se čiščenja loti na sistematičen in organiziran način ob tem pa ima možnost vključitve vaših želja po meri.

čistilni servis

Za učinkovito in temeljito čiščenje vašega doma uporabijo kontrolni seznam za čiščenje stavbe. Čistilni servis pobrišite prah od leve proti desni, od zgoraj navzdol s krpami iz mikrovlaken. To bo zmanjšalo število alergenov in izboljšalo kakovost zraka v vaši stavbi. Navlažene krpe, privezane na konce mopov in metel, so odlične za odstranjevanje pajčevine. Pri lamelnih žaluzijah uporabijo vrvico, da jih zaprejo v eno smer in pobrišejo prah, nato jih zaprejo v drugo smer in ponovijo postopek.

Dober in skrben čistilni servis ne pozabi pobrisati po vrhovih vrat, ventilatorjev, svetil, okvirjev za slike in vse drobnarije v prostoru. Če jih hranite v vitrinah da zmanjšate brisanje prahu. Počistijo TV zaslone in računalniške monitorje, pri katerih uporabijo čistilo za steklo na bombažni krpi ali iz mikrovlaken, da preprečijo madeže. Čistilni servis počisti tla v celotni stavbi in oblazinjeno pohištvo. Presenečeni boste nad vsemi tistimi manjkajočimi predmeti, na primer nogavice, vaše najljubše pero in drugi predmeti, ki jih najdejo pod blazinami na kavču.

Osvežijo pohištvo. Vsake toliko je treba kakšno leseno pohištvo dobro povoskati. Ko se čistilni servis loti kuhinje, najprej obriše pulte in omare. Očistijo gospodinjske aparate, hladilnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. Obrišejo kuhalno ploščo. Očistijo notranjost mikrovalovne pečice. Očistite notranjost in okrog umivalnika. Za čiščenje oken uporabijo čistilo za steklo brez madežev in obrišejo do suhega. Očistijo velika in težko dostopna okna z otiralnikom profesionalne kakovosti. Okenske mreže očistijo tako, da jih odstranijo iz okvirja in jih zdrgnejo z univerzalnim čistilom, zmešanim s toplo vodo. Tako čiščenje vzame dosti časa, zato je najbolje, da najamete profesionalce.