Zobne luske cena

Nekateri zelo veliko dajo na svojo lepoto ter svoj nasmeh. Ne počutijo se vredu, če nimajo popolnega svojega nasmeha. Pride do težav, ko se ne morejo več nasmejati, ker njihovi zobje niso popolni. Mogoče imajo kateri zob okrušen, ni več bele barve in še kakšna malenkost bi se našla. Ampak danes se da že vse urediti, da ste na koncu zadovoljni. Nekaj najbolj enostavnega so zobne luske, ki se nadenejo, če lahko tako rečemo na naše zobe. Cena zobnih lusk je lahko različna od vsakega posameznika.

zobne luske cena

Če res niste zadovoljni s svojim nasmehom in zato so krivi vaši zobje, je najboljše da se oglasite v zobozdravstvenem centru LuxDental, kjer vam uredijo vse. Danes skoraj vsakega zanima najprej cena. Zobne luske cena je lahko različna, zato morate najprej iti na pregled, kjer vam pregledajo vaš zob, kjer bi radi spremembo. Takrat se boste vse pogovorili tako tudi o ceni.

In kaj so zobne luske? To je zelo tanka plast iz keramike, ki vam specialist zalepi ozr. pritrdi na vaš zob ali zobe. Lahko luske naredijo na več zob hkrati. Vaš zob ne bo nič bolj debelejši ampak bo na koncu videt samo bolj bel. Oni vam uredijo čisto vse brez kakršne koli bolečine, saj se na koncu to dela pod lokalno anestezijo.

Zobne luske cena ni celo premoženje, vse se da dogovoriti in vam gredo na roko. Saj ima vsak pacient drugačne zobe, saj jih morajo naredit po meri. Vsakem ne ustreza ista oblika ter barva. Zato je tudi zobne luske cena različna.

Najbolj pogoste se odločajo za luske tisti, ki imajo poškodovan kakšen zob, ali mogoče rumene ali rjave barve. Za te ljudi so luske res najbolj primerne. Vaš zob ne bo nihče izpulil, to vam uredijo vse na vaš zob.

Če imate res težave z zobmi in bi radi uredili svoj nasmeh se odločite za zobne luske.