Dvižna in verižna zapornica uredita parkirišče

Zapornica je inteligentna naprava, ki lahko podjetju ali stanovanjski skupnosti ureja promet ter šteje prihode ter odhode vozil, če je to potrebno v vašem primeru. Zapornica je lahko dvižna ali  pa je lahko verižna, ki se tudi lahko spusti na ukaz. Kakovostne zapornice dobite na tej povezavi http://www.vat-sp.si/zapornica/. Zapornice morajo delovati brezhibno in zanesljivo, poleg tega je dobro, da so na voljo rezervni deli ter hiter in odziven servis v primeru okvare ali nesreče oziroma poškodbe.

zapornica

Zapornica prepreči parkiranje, ki in dovoljeno na nekaterih površinah, ki so posebej namenjena za privatno uporabo ali za točno določeno uporabo in bi nedovoljeno parkiranje resneje ogrozilo poslovanje objekta. Stranke na primer ne morejo parkirati tam, kjer je njim namenjeno lai pa zaposleni in drugi, katerim je parkirišče namenjeno. Ponekod pa zapornica preprečuje tudi nedovoljen promet po površinah, kjer se sicer da voziti in nevestni vozniki ne upoštevajo prometnih znakov.

Seveda jih bo kovinska in trdna zapornica zaustavila ter naredila red, tam kjer je to potrebno brez, da bi najemali redarja. Postavitev zapornice je dejansko bolj poceni, kot najem človeka lai redarske službe. Zapornice je seveda možno upravljati na več načinov, eden je z daljincem in drugi je na primer s telefonom, ki ima dostop do kode zapornice, ki se odpre na ukaz.

Ni samo zapornica tista, ki lahko pomaga podjetju do urejenega parkirišča in prometa ampak tudi dvižna in avtomatska garažna vrata ter zapornice do garaž, kar vam lahko vse uredi tako podjetje, ki ima na voljo  več modelov zapornic in pa tudi avtomatskih vrat. Cenovno je taka izbira bistveno bolj ugodna pa še kakšen popust boste gotovo dobili, če boste vse naročili pri enem ponudniku, ki bo nudil tudi hiter in kvaliteten servis vsega naročenega.

Zapornice s raznih oblik in trdnosti, hitrosti in namembnosti, katera bi bila za vas najprimernejša pa bo povedla strokovnjak.