Kje kupiti kakovostne vzmetnice?

Če te zanimajo kvalitetne vzmetnice jih lahko najdeš tukaj.

Spanje spada med enega najpomembnejših delov dneva, zelo potreben za naš organizem, zato je potrebno izbrati pravo in kakovostno ležišče zase. Veliko ljudi se zbuja z bolečinami v hrbtu, vratu ali vretencih kar je lahko posledica nekvalitetnega ležišča.

Za ljudi, ki imajo konstantne težave z bolečinami v hrbtu se priporočajo medicinske vzmetnice. Priporoča se tudi aktiven vzglavnik, ki med spanjem poskrbi, da je glava v pravilnem položaju. Pomembno je tudi letveno dno postelje, ki skrbi za zračnost in fleksibilnost.

Vzmetnice

Med spanjem je pomembno, da je hrbtenica v pravilnem položaju. To zagotovi ergonomska vzmetnica, ki ohranja zdravo hrbtenico. Pripomore tudi k težavam z nespečnostjo.

Ste vedeli, da spanje ne vpliva le na naše počutje, vendar tudi na naš spomin? Med spanjem se naši možgani umirijo, predelajo informacije, ki smo jih prejeli čez dan in jih tako shranijo. Spanje je potrebno, da si naberemo energije za dan v katerega se bomo zbudili.

Poleg ergonomske vzmetnice, se pri težavah z nespečnostjo svetuje tudi zračna pena, ki se med spanjem prilagaja telesu. Ohranja popolno spalno okolje, poleg tega pa preprečuje bolečine v hrbtu in ledvenem delu.

Če ste po prihodu iz službe/ šole zelo utrujeni, strokovnjaki priporočajo, da si privoščite kratek počitek ali tako imenovan “power nap”. Samo 30 minut takega spanca na kakovostni vzmetnici omogoča obnavljanje energije in regeneracijo možganov.

Ena izmed največjih prednosti vzmetnice je zračnost in udobje. Poseben zračni sistem Air System zagotavlja odličen počitek in regeneracijo celotnega telesa. Katera je glavna prednost Air Systema? Sestavljen je iz mreže srebrnih vlaken in s tem ustvarja protistresno plast, ki odpravlja stres. Ležišče je zaščiteno tudi pred bakterijami in pršicami.

Z nakupom ene od naštetih vzmetnic bo vaše spanje postalo kakovostno, vaše počutje pa mnogo boljše, saj se boste rešili bolečin in boste čez dan polni energije.