Priročen namizni žar

Ko pridejo topli dnevi, se začnemo čim več zadrževati zunaj na naših vrtovih in terasah. Kateri jih nimajo pa začnejo posedat na balkonih, da so lahko čim več zunaj. Takrat tudi zelo radi začnemo prirejat razne zabave ali piknike. Ampak piknika ni, če nekaj dobrega ne vržemo na žar. Hrana iz žara je nekaj posebnega, poleg tega ne rabimo mazat kuhinje. In kakšen žar je najboljša izbira’ to pa res odvisno od vsakega posameznika, poleg tega je odvisno koliko imamo prostora za shranjevati. Namizni žar je meni nekako najljubša izbira, saj ga lahko postavimo povsod, prav tako ga lahko naložimo v avto in se odpeljemo kam v naravo ob jezeru ali reki. Priročen namizni žar je za vsako gospodinjstvo, na njem pa lahko pripravimo zelo okusne jedi.

namizni žar

Poglejte na spletno stran, ki jo lahko najdete zgoraj in si poglejte veliko ponudbo teh praktičnih namiznih žarov. Namizni žar bi morala imet vsaka družina, ki rada kaj vrže na njega. Ali boste si spekli zelenjavo ali meso, vse bo okusno in sočno. Tukaj ne rabite ognja in ne bo dima, tako, da lahko ga prižgete tudi v vaši garaži, če je zunaj slabo vreme. Namizni žar je na plin, jeklenko pa imamo sigurno še vsi doma, če pa je nimate pa tudi niso drage in dolgo jo boste imeli.

Namizni žar je primeren za vsako zabavo, ko si zamislite ga lahko prižgete in nekaj spečete. Tudi samo čiščenje je dosti bolj enostavno. Samo z krpo pobrišete, ker je narejen tako, da se hrana ne prime. Kar pa morate ostale žare krtačit in čistit dosti bolj težje. Res niso tile žari najbolj poceni, ker danes vsi nekako gledamo na ceno. Ampak vedite, da ga boste imeli dolga leta, seveda če kupite kvalitetnega. Ne pokvari se namizni žar tako hitro, tako da boste na njem dolgo pripravljali okusne jedi.