Ali je lahko poceni tisk hkrati kakovosten?

Poceni tisk pride prav, če imate dosti tiskovin, s katerimi komunicirate s svojimi strankami in bodočimi kupci. Tukaj so izredno ugodne cene tiska s tem, da je kvaliteta tiska izjemno dobra. Kako to sploh lahko dosežejo? Zelo preprosto s sodobno tehnologijo, ki zmore natančen in lep tisk, izjemne hitrosti, lakiranje, plastificiranje, obrezovanje v enem in še pakiranje. Tukaj je človek skoraj izključen, če odštejemo oblikovalca in upravljalca stroja. Nato vam tiskovine le še dostavijo na želeni naslov. Izberite poceni tisk z visoko kakovostjo zato, da boste privarčevali na stroških in hkrati prehiteli konkurenco.

poceni tisk

Poceni tisk je ponavadi digitalen, ki lahko za isto ceno natisne en izvod ali pa več izvodov, kar velja do naklade 5000. Vendar vam bodo dali popust, če boste naročili večjo količino ali pa boste postali njihova stalna stranka. Poceni tisk pa ne pomeni samo barve, da tiskate na takem stroju, ki to omogoča s pomočjo sodobne tehnologije, ampak tudi, da izberete pravi format tiska, da ni veliko odpadka. Takrat je tisk cenejši za vas.

Ob enem je dobro, da izberete pravi papir. Nekateri papirji so dragi in podražijo tisk. Če ni potrebe po tem, da bi bila tiskovina zelo prestižna, izberite cenejši papir in tisk bo gotovo dosti cenejši. O tem se seveda posvetujte s tiskarjem in vodjem tiskarne, da vam predlagajo najbolj ugodno rešitev za vas.

Poceni tisk in hkrati kvaliteten, je vaša zmaga v boju za stranke. Tiskate pa lahko vse vrste tiskovin, oglasov, plakatov in velikih panojev, majice, nalepke za embalažo pa tudi za avto, vizitke, kataloge, zloženke in še marsikaj drugega. Oblikovalci vam naredijo super dizajn, da bo padel v oči strankam. Izumijo vam še dobro besedilo ter slogan. Naredijo vam lahko tudi odlične fotografije za vaše tiskovine, ki so lahko unikatne ali splošne. Vse tiskovine pa vam bodo tudi dostavili na vaš naslov.