Aluminijaste ograje so izjemno vzdržljive in lepe doživljenjsko

Ograje so na voljo v različnih barvah, vse pa imajo doživljenjsko garancijo proti razpokanju, krušenju ali lupljenju. Izberite ograje Žugič, če hočete imeti vrhunsko kakovost in izjemen izgled hkrati, da vam jih naredijo po meri in izgledu stavbe. Napredni končni premaz omogoča izdelavo visokokakovostnega, dolgotrajnega končnega premaza in izpolnjuje standarde za vrhunsko vzdržljivost in UV zaščito. Aluminijasta ograja je ograja, izdelana predvsem iz elementa aluminij. Zaradi nizke gostote kovine in odpornosti proti koroziji je postala priljubljena izbira kot lahka, trpežna konstrukcija ograj.

ograje

Aluminijaste ograje se uporabljajo v poslovnih in stanovanjskih prostorih. Na splošno na voljo predoblikovana v najrazličnejših stilih. Običajno je enostavna za čiščenje, odporna na vremenske vplive in zahteva malo vzdrževanja. Lahko je tudi stroškovno učinkovitejša od primerljivih materialov, kot sta kovano železo in jeklo. Številne aluminijaste ograje imajo ograjne panele, ki jih je mogoče pritrditi. Količina, ki jo lahko namesti ograjna plošča, je določena z velikostjo lukenj, preluknjanih na vodoravnih tirnicah za namestitev opornikov. Ograja se lahko nato prilagodi naklonu vašega zemljišča, kar pomeni, da na dnu ograje na neravnem ali nagnjenem terenu ne bo nobenih vrzeli. To bo ustrezalo vsem, razen najstrmejšim klancem.
Aluminijaste ograje izdelujejo v široki paleti velikosti in oblik. Na voljo so v različnih barvah, ki se nanašajo s praškastim premazom. Premaz se nanese z elektrostatičnim postopkom in strdi pod toploto, da se oblikuje močna gladka površina. Praškasti premaz ima boljši oprijem na aluminij kot barva ali drugi premazi. Ima sposobnost vzdržati težke pogoje, vključno z ekstremno vročino in mrazom. Zaradi kakovosti, odporne na vremenske vplive, številni proizvajalci ponujajo zelo dolge garancije, od desetletij do doživljenjske dobe za nekatere znamke.
Materiali za ograje so pogosto v obliki togih tirnic ali stebrov, uporabljajo pa se tudi fleksibilne oblike. Izdelane so v več razredih, od lahkih stanovanjskih do težkih industrijskih. Te ograje so postale priljubljene v stanovanjskem svetu šele pred 10–15 leti, saj so bile dražje, prednosti pa manj znane. Ker zahteva malo ali nič vzdrževanja in ne rjavi, ostanejo ograje »nove« videza več let.