Kako lahko managerski pregled rešuje življenja?

Managerski pregled vsebuje popolno zdravstveno oskrbo in natančen pregled vseh telesnih ter duševnih funkcij managerja. Managerji so v velikem stresu zaradi vodenja timov in podjetij ter so še posebej podvrženi boleznim, ki jim pravimo managerske bolezni. Natančen managerski pregled zavzema tako pregled vida, ko pljuč, srca ožilja, prsni in trebušnih organov, pregled krvi in urina ter psihološki pregled za izgorelost.

managerski pregled

Zakaj managerski pregled, se boste vprašali? Če spadate med ljudi, ki so resni managerji malih ali velikih podjetij, potem ste zelo dogovorne osebe in je od vas odvisno poslovanje podjetja kot tudi usoda mnogih judi. To res ni lahek posel in je velika psihična ter fizična obremenitev. Bolezni v prvi vrsti povzroča stres in preveč skrbi, nihanja čustev, premalo spanja in podobno, kar pelje do izgorelosti in psihičnih obletni, kar lahko zgodaj odkrijejo na managerskem pregledu in vam svetujejo.

Managerski pregled vsebuje tudi pregled celotnega vašega telesa, ki se začne s pregledom vida, kajti tam se dobro vidi, v kakšnem stanju trenutno je človek. Vid lahko oslabi zaradi stresnih situacij, živčnega zloma, izgorelosti, sladkorne bolezni in naporov pa tudi zaradi premalo spanja. Vse to vam bodo pregledal in svetovali, kako naprej.

Pregledali vam bodo v naslednjem koraku še kri in urin, ki pokažeta, v kakšnem stanju so notranji organi in celotno telo. Managerski pregled lahko n Tak način odkrije raka v zgodnji fazi in ga odpravi, probleme z imunski sistemom, ožiljem ali pljuči, probleme z jetri ali ledvicami in prebavnim traktom. Takoj, ko se napake v zdravju odkrijejo, vam lahko s svetovanjem in posegi pomagajo, preden bi bilo prepozno, ali bi bolezni postale nevarne ali kronične in bi vas začele ovirati pri poslu ter v privatne življenju, lahko pa vas stanejo tudi življenja, saj infarkt med managerji ni prav redek pojav. Najpogosteje se pojavljajo tudi bolezni ožilja prebavnega trakta ter psihe.