Kakovostna lesena okna domačega proizvajalca so zdrava in modra izbira

Lesena okna so ena od osnovnih potreb doma. Vgradnja lesenih oken popestri vaše prostore, vas oskrbijo s svežim zrakom in preprečujejo dostop vlage v notranjost. Ko mojstri lesena okna uskladijo s slogom arhitekture vašega objekta, močno izboljšajo videz hiše, znotraj in zunaj. Če pa so vaša okna lansko zimo prepuščala malo preveč zraka, zaradi česar vas je zeblo in ste bili obdarjeni z visokimi računi za ogrevanje, razmislite o tem, da bi imeli nova, visoko zmogljiva in dobro izolirana okna, ki lahko drastično zmanjšajo vaše stroške energije za skoraj 20 %. Zato je namestitev učinkovitejših oken prava rešitev, da rečemo se poslovite od starih oken.

lesena okna

Če niste prepričani, katera okna kupiti, naj vam predlagamo, da so lesena okna odlična in zdrava ter učinkovite rešitev. Les je lahek, močan in privlačen material. Je dober izolator in ima zmerno ceno. Mogoče ga je rezati v neomejeno paleto oblik in profilov. Poleg tega bo z malo redne nege trajal neomejeno časa. Velika težava je najti pravi tip in slog za vašo hišo med neštetimi izbirami in proizvajalci. Predlagamo vam lesena okna domačega in preverjenega ter kakovostnega proizvajalca, ki bo prišel pogledat vašo situacijo in vam naredil prava okna za menjavo ali za novogradnjo.

Izberite tri slojna lesena okna za bivalne prostore, v katerih se veliko časa zadržujete, ker najbolj tesnijo in ne spuščajo mrzlega zraka v prostor, zato bo precej bolj toplo, kot ste vajeni do zdaj. Za kurilnice, delavnice, garaže in drvarnice pa bodo zadostoval dvoslojna okna, saj tam ni potrebe, da je tako toplo in bodo dovolj izolativna, so pa nekoliko cenejša. Dolgoročno se seveda dobra izolativnost res splača, ker boste veliko prihranili pri ogrevanju, kar je pri sedanjih visokih cenah energentov res pomembno. Izberite modro in naravno, da bo okolje za vas in družin prijazno za vaše zdravje. Okna iz lesa so v tem primeri najboljša rešitev.