Korita za prtljažnik

Si želite zagotoviti enostavnejše čiščenje vašega prtljažnika?

Potem je korito za prtljažnik: http://www.gledring.com/sl/produkti/korita-za-prtljaznik/ prava stvar za vas. Korito za prtljažnik je podlaga, ki se položi v prtljažnik vašega avtomobila in vam tako omogoči enostavneje čiščenje in pa zavaruje vaš prtljažnik. Gledring podjetje vam omogoča nakup korit za prtljažnik različnih modelov. Najpopularnejši model v trgovini Gledring je doggymat. To je model, ki vam poleg samega prtljažnika zavaruje tudi zadnji odbijač in sedeže. Na prednje dva čepa namestite korito za prtljažnik in zavarujete zadnji odbijač, če pa ga date na zadnje dva čepa, boste z njim zavarovali podrte sedeže ob morebitnem prevozu večjega tovora.

Gledring podjetje vam ponuja korita za prtljažnike visoke kakovosti z elegantnimi nekoliko višjimi robovi, ki se prilagajajo prtljažniku avtomobila da se nečistoče ne nabirajo na ne željenih mestih. Prednost robov je ta, da zadržijo vdor vode na prtljažnik, saj je rob nagnjen in tako zmanjša volumen prtljažnika. Ob naročilu lahko izberete tudi nižji rob, ki kot višji preprečuje nesnagi da pride do ne željenega mesta in tudi omogoči, da se tekočine ne razlivajo.

korito za prtljažnik,

Zagotovo je nakup korit za prtljažnik svetovan tistim, ki želijo lažje čiščenje avtomobila zaradi njegove praktičnosti, elegantnosti in uporabnosti.

Trgovina Gledring ima zaposleno osebje, kjer vam bodo pred samim izdelovanjem lastno ročno izmerili mere v vašem avtomobilu, da se bo korito za prtljažnik prilagajalo.  S tem vam sporočajo, da je vsako korito za prtljažnik unikatno in ne izdelovano po že obstoječih oblikah. Sama naloga posameznih členov v koritih za prtljažnik je taka, da preprečujejo odtekanje tekočin po samem koritu ter drsenje tovora po celem prtljažniku.

Podjetje Gledring korita za prtljažnike izdeluje iz najboljših in najčistejših materialov, ter tako poskrbijo za kakovost materialov. Podjetje je izumilo svoj lasten material, ki je eden najčistejših materialov v avtomobilski industriji.

Za dodatna vprašanja jim lahko pišete na njihov e-mail račun ali pa kontaktno številko, ki jo najdete na njihovi spletni strani ter si čim prej zagotovite vaše korito za prtljažnik.