Promocijska darila za vse priložnosti na enem mestu

Komu in kdaj podariti promocijska darila? Odvisno je od vaše branže in velikosti podjetja. Super darila poiščite na spletni strani Agaric promo gifts, kjer boste našli izvirne, kvalitetne in cenovno ugodne rešitve za vaše stranke. Manj, kot ste znani, bolj pomembno je, da obdarujete stranke. Velika podjetja pa imajo to že v navadi in je samoumevno, da stranke obdarujejo za razne priložnosti, dogodke in nakupe. Ker je tega kar nekaj, je vedno težko najti dobre rešitve za darila, da so tudi ugodne za podjetje. Podjetje Agaric je vodilno na tem področju in se profesionalno ukvarja samo s tem. Zagotovo vam bodo znali prav svetovati.

darila

Darila se ponavadi delijo v tri cenoven razrede. Med cenejše štejemo tiste, ki so do 10 evrov, lahko tudi do 15. Ta darila se ponavadi podarijo strankam, poslovnim partnerjem na dogodkih, na delavnicah, srečanjih ali pri nakupih. Gre za cenovno ugodna in praktična darila. To so na primer pisarniški material, kuhinjski pripomočki, ki jih vsi potrebujemo doma ali v podjetju. Lahko so tudi elektronske naprave, kot s so USB ključki, LCD prikazovalniki, miške, pametna pisala, svetilke, slušalke, zvočniki in še marsikaj.

Med cenovno ugodna darila spadata tudi lahko tekstil in hrana. Cenejša so na primer kape, majice in čokolade, bomboni. V višjem cenovnem rangu pa so že med, posebne čokolade, domače dobrote, marmelade, majice boljše kakovosti, bunde, jakne in podobno. V tem rangu so lahko tudi kakovosten pisarniški material, pisala ali denarnice in torbe.

V najvišjem cenovnem rangu od 25 evrov naprej pa do 150 evrov so bolj prestižna in dragocen darila, ki jih ponavadi podarjamo tistim strankam in poslovnim partnerjem ali bližnjim, ki nam dosti pomenijo. Sem pa spadajo denarnice in torbe iz pravega usnja, zelo kakovostna pisala, pozlačena pisala ali posebne zbirke in edicije. Sem spadajo tudi hrana kot je pršut ter izjemno kakovostni primerki domačih dobrot.