Apartmaji Kranjska Gora – nastanitev za nepozabne počitnice

Kranjska Gora je eden najbolj obiskanih in čudovitih krajev v Sloveniji, zato ne odlašajte in si rezervirajte nepozabna počitnice. Moderni apartmaji v Kranjski Gori vam omogočajo prav to – uživanje in sproščanje v neokrnjeni naravi.

Apartmaji Kranjska Gora so v samem središču kraja in zato odlično izhodišče za smučanje in sankanje, kot pohodniške in kolesarske avanture v vseh letnih časih. Apartmaji Kranjska Gora so sestavljeni iz treh nastanitev, ki so jih poimenovali Mimi, Megi in Toni, ki lahko na enkrat gostijo od 4 do 6 oseb. Primerni so za družine z majhnimi otroki, za tiste, ki si želite umirjenega oddiha ali pa aktivnega vikenda s prijatelji. Če ste v Kranjski Gori z družino, potem nikar ne pozabite obiskati Kekčeve dežele ali adrenalinskega parka, otroci bodo zagotovo uživali. Če pa radi uživate v lepotah narave, potem pa obiščite jezero Jasna, Zelence ali se odpravite na malce daljši sprehod do koče v Krnici. Če pa si zaželite skoka čez mejo, pa vam tudi to omogoča Kranjska gora, saj ste že v nekaj minutah lahko v Avstriji ali Italiji.

apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora so sodobno opremljeni, kar zagotavlja še več udobja.

Apartmaji Kranjska Gora – unovčite turistične bone
Še niste porabili turističnih bonov, lahko jih izkoristite tudi v nastanitvi apartmaji Kranjska Gora. V omenjenih treh apartmajih boste občutili udobje, saj so prostorni in sodobno opremljeni (pomivalni in pralni stroj, mikrovalovna pečica, grelnik za vodo itd.). Po doživetjih preko dneva se boste ponoči lahko odpočili na udobnih in skrbno izbranih ležiščih. Že ob samem prihodu boste videli, da so apartmaji Kranjska Gora vedno čisti. Lastniki čistoči posvečajo posebno pozornost, na kar vas bodo tudi opozorili. Seveda se boste v izbrani nastanitvi lahko povezali tudi z brezžičnim internetom. Pred apartmaji Kranjska Gora pa goste čaka tudi brezplačno parkirno mesto. Če vas skrbi, kje boste odložili vso športno opremo za smučanje, tudi za to je poskrbljeno.